Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the serial killers (1370394) - La Armada CF (118841) » 305086118: T32/J10/IV

Liga 305086118 Información oficial sobre el partido 305086118 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / IV.53 (3476)

the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 1 - 0 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
Joaquín Oro (31') 1 - 0
the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 1 - 0 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 2 - 0 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the serial killers

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Killers va ser Joaquín Oro.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Antonio Casamayor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Killers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Antti Suvanto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Killers puguin veure en Santiago Álvarez jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Antti Suvanto el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Torcuato Mágoa se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Sebas Tarradas. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Nottingam Miedo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nottingam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Justo Bernacchi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Nottingam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Velugo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Nottingam va estar a punt d'empatar al 53 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juan Luis Ortiz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Fernando Torres va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ricardo Olivares va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Gallego de Nottingam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.