Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joanart (313741) - La Armada CF (118841) » 305086106: T32/J7/IV

Liga 305086106 Información oficial sobre el partido 305086106 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / IV.53 (3476)

Flamenco CF Alineación oficial del equipo 'Flamenco CF' en el partido 2 - 1 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
0 - 1 Jorge Cabello Fernández (27')
Miguel López Aguilar (82') 1 - 1
Eugenio Colmenero (89') 2 - 1
Flamenco CF Alineación oficial del equipo 'Flamenco CF' en el partido 2 - 1 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flamenco CF Alineación oficial del equipo 'Flamenco CF' en el partido 1 - 1 Nottingam Miedo FC Alineación oficial del equipo 'Nottingam Miedo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,4 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flamenco CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, Eugenio Colmenero va pentinar un córner cap al segon pal que Miguel López Aguilar va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eugenio Colmenero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Flamenco es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Flamenco va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carl Christian Kirk va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Triguero.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eugenio Colmenero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Carl Christian Kirk tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 224 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Flamenco es va veure beneficiat per la polèmica al minut 85, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Carl Christian Kirk va relliscar al moment de fer el xut i el porter Javier Triguero no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de Flamenco, en Fernando Aleiza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Nottingam Miedo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Cabello Fernández quedar desmarcat i marcar per a Nottingam al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nottingam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Ángel Gil va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nottingam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcos Velugo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Cabello Fernández hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abaz Džihić havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Velugo de Nottingam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.