Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garriguella (801550) - Cespón B (800661) » 305083171: T32/J1/IV

Liga 305083171 Información oficial sobre el partido 305083171 en Hattrick

04.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / IV.1 (3424)

Granollers CF Alineación oficial del equipo 'Granollers CF' en el partido 0 - 2 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
0 - 1 Ricardo de Membiela (19')
0 - 2 Víctor Ximénez Cisneros (89')
Granollers CF Alineación oficial del equipo 'Granollers CF' en el partido 0 - 2 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granollers CF Alineación oficial del equipo 'Granollers CF' en el partido 1 - 2 Cespón B Alineación oficial del equipo 'Cespón B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granollers CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Granollers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Martiño Benavides, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Devran Dalamer va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Policarpo Brides de Granollers va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 87, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Devran Dalamer.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Granollers es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Oleg Marchenko no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Martiño Benavides al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Adelmo Hernández no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Cespón B

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, Cespón es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ricardo de Membiela es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Ximénez Cisneros va augmentar l'avantatge de Cespón a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de György Szűcs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Víctor Ximénez Cisneros després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Javier Caldevilla va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eudald Pons va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Javier Caldevilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de György Szűcs, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Feliks Czacharowski de Cespón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Félix Tornero de Cespón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Feliks Czacharowski va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): Eudald Pons no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.