Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonaros (490674) - Monxu UD (775886) » 305082645: T32/J9/III

Liga 305082645 Información oficial sobre el partido 305082645 en Hattrick

29.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / III.7 (3414)

Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 2 - 4 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
Elías Higueras (4') 1 - 0
1 - 1 Vador Alibés (14')
1 - 2 Jouka Vasama (24')
Filemón Caldebarcos (34') 2 - 2
2 - 3 Vador Alibés (61')
2 - 4 Alfredo Infante Cortés (78')
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 2 - 4 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 0 - 8 Pennywise PW Alineación oficial del equipo 'Pennywise PW' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonaros

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 4 minuts quan Elías Higueras va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Bons.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Filemón Caldebarcos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor López va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bons, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Filemón Caldebarcos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jefferson Tilico de Bons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pennywise PW

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Vador Alibés va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 14.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jouka Vasama va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En Vador Alibés donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfredo Infante Cortés va augmentar l'avantatge de Pennywise a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Walter Giorgio Zaffaroni va estar a punt de posar per davant a Pennywise amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Johannes Mraz va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Liav Yael quasi marca en una jugada assajada de córner que Emmanuel Giorgi havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor López no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Walter Giorgio Zaffaroni estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Walter Giorgio Zaffaroni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Johannes Mraz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Frédéric Robichon. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Jouka Vasama va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Liav Yael va sortir coix del terreny de joc, substituït per Florian Feuer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.