Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Señaleros FC (439434) - El Celtiña (311062) » 305082043: T32/J13/Primera

Liga 305082043 Información oficial sobre el partido 305082043 en Hattrick

26.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / Primera (3403)

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 2 El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido
0 - 1 Juan Miranda (14')
Fiorenzo Lopez (49') 1 - 1
Diego Merlo (74') 2 - 1
2 - 2 Juan Miranda (83')
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 2 El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 1 El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fiorenzo Lopez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 49.
  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 74 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Diego Merlo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Señaleros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramiro Domínguez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Zahonero.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miquel Rovira.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fiorenzo Lopez de Señaleros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ture Dobberman de Señaleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Celtiña

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Celtiña van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Miranda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Miranda rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miguel Corredera, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Miranda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Miranda de Celtiña va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Charlie Ohmayer es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Celtiña va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mikko Suovanen va desviar el xut final de Argiris Gatas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 3 (Tirita (médico)): Marino Torrisi va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Celtiña estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.