Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sangregorio (798899) - La gripia-montllor (1336338) » 289859067: T31/J2/X

Liga 289859067 Información oficial sobre el partido 289859067 en Hattrick

21.08.2010 14:20:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.2881 (171208)

marfilsantacoloma Alineación oficial del equipo 'marfilsantacoloma' en el partido 0 - 9 Koperfil United Alineación oficial del equipo 'Koperfil United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
marfilsantacoloma Alineación oficial del equipo 'marfilsantacoloma' en el partido 0 - 9 Koperfil United Alineación oficial del equipo 'Koperfil United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marfilsantacoloma

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicodemo Palacio de marfilsantacoloma es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Ladrera de marfilsantacoloma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Víctor Molina de marfilsantacoloma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nicodemo Palacio va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Koperfil United

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Koperfil van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Teodor Vivó va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Teodor Vivó la va rematar Luis Nalda amb una magnífica volea que va fer pujar per a Koperfil el 0 - 2.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Elchanan Kerem va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, un xut de Noelio Jiménez Gago des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Teodor Vivó de Koperfil l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 70 de partit.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Koperfil va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Nalda.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): Teodor Vivó va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Koperfil, Noelio Jiménez Gago, que va marcar, sense saber com, el 0 - 7.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Elchanan Kerem, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Elchanan Kerem va augmentar l'avantatge de Koperfil a 0 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Koperfil que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Teodor Vivó, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Nalda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Elchanan Kerem es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Marcos Pizarro de Koperfil es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Noelio Jiménez Gago, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.