Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palmeras team (1372423) - mataos united (487390) » 289791443: T31/J9/X

Liga 289791443 Información oficial sobre el partido 289791443 en Hattrick

09.10.2010 14:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.1673 (166928)

CHEMICHEMI F.C. Alineación oficial del equipo 'CHEMICHEMI   F.C.' en el partido 2 - 3 a que tienes casa Alineación oficial del equipo 'a que tienes casa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHEMICHEMI F.C. Alineación oficial del equipo 'CHEMICHEMI   F.C.' en el partido 2 - 0 a que tienes casa Alineación oficial del equipo 'a que tienes casa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHEMICHEMI F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Luis Alcántara, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Vicenzo Aldariz de CHEMICHEMI va demostrar les seves habilitats al minut 57 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): CHEMICHEMI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gayo Roíz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mateu Viladoms.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CHEMICHEMI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Felipe Muñoz Ramos en un 1 contra 1 amb el porter Mateu Viladoms, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicenzo Aldariz va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Mateu Viladoms va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): CHEMICHEMI va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 48 que Mateu Viladoms no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CHEMICHEMI a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en David Fernández Casal va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, Felipe Muñoz Ramos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Fernández Casal.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Pep Lluís Espelta de CHEMICHEMI va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josele González de Orbón va prendre el seu rol al minut 40.

a que tienes casa

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antonio Ybarra s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Dimas Jaúrigui, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 1.
  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de tienes va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Miguel Ángel Prado, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): tienes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Francisco Ferrant va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Fermín Zuleta ocupà el lloc d'en Manuel Vidanes al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de tienes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Francisco Ferrant, que no va rendir al seu nivell habitual.