Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOE III (125563) - Rangers CF (797513) » 289740399: T31/J2/X

Liga 289740399 Información oficial sobre el partido 289740399 en Hattrick

21.08.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.762 (96845)

futbol team Alineación oficial del equipo 'futbol team' en el partido 4 - 3 SPM cadete Alineación oficial del equipo 'SPM cadete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
futbol team Alineación oficial del equipo 'futbol team' en el partido 5 - 1 SPM cadete Alineación oficial del equipo 'SPM cadete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

futbol team

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador Jesús Carvajal de futbol va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El futbol no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Víctor Ortega es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 72, Remigiusz Kajszczak de futbol empatava el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 81 gràcies a la jugada de Remigiusz Kajszczak, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 el futbol va posar setge sobre la defensa central visitant però en Benchomo Pernía no va estar gens encertat.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Eduardo Cosmede va poder marcar per a futbol en un servei de cantonada picat per en Ville Niva quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Josef Valente i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a futbol, però el xut de Víctor Ortega va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ville Niva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Jesús Carvajal de futbol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SPM cadete

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de cadete va ser finalitzada des de l'esquerra per Bogdan Krzos al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jonathan Deloy que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a cadete.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Vittorio Udassi la va rematar Jonathan Deloy amb una magnífica volea que va fer pujar per a cadete el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nils Bangsgaard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de cadete a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jonathan Deloy va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Ortiz.