Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Supermaños FC (1430911) - barranco (438614) » 289704881: T31/J13/X

Liga 289704881 Información oficial sobre el partido 289704881 en Hattrick

06.11.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / X.127 (96210)

F.C.Sobraos Alineación oficial del equipo 'F.C.Sobraos' en el partido 0 - 9 Magic Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Magic Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Sobraos Alineación oficial del equipo 'F.C.Sobraos' en el partido 1 - 3 Magic Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Magic Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Sobraos

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Felipe Terroba va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 3 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Patryk Książczyk, jugador de F.C.Sobraos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 3. Alejandro Valencina, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Magic Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lázaro Román Tárraga va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Román Alemán va anar directament als peus de Genís Bestard que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, un xut de Genís Bestard des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Albert Crusells, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Futbol va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Aadu Jallai va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En Aarón da Pastoriza va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Futbol per augmentar la diferència al marcador a 0 - 7 al minut 53. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Aarón da Pastoriza. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a Futbol l'avantatge per 0 - 8. Jochen Thalhammer en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Lázaro Román Tárraga va augmentar l'avantatge de Futbol a 0 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.