Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollo petaka (988801) - F.C. Mariz Oro (1338362) » 289700388: T31/J10/X

Liga 289700388 Información oficial sobre el partido 289700388 en Hattrick

16.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / X.47 (96130)

ultra team Alineación oficial del equipo 'ultra team' en el partido 1 - 1 Davor Suker C.F Alineación oficial del equipo 'Davor Suker C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ultra team Alineación oficial del equipo 'ultra team' en el partido 0 - 5 Davor Suker C.F Alineación oficial del equipo 'Davor Suker C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ultra team

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): ultra equilibrava la balança al minut 81. En José Julio Téllez, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Luis Manias, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Vigón de ultra es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 38 (Lesión (no subst.)): Quan Sergi Mascasas va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 38, ultra sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de ultra, en Alejandro Abelló, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Davor Suker C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Davor va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Arturo Pereira va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ultra. La jugada d'estratègia del Davor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paul-Otto Dubot va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Ehritt després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Abelló va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Arturo Pereira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Abelló, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Gabriele Toretto va estar a punt de posar per davant a Davor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Abelló va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanbattista Russo de Davor va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.