Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Campers. (47842) - RACING_FERROL_A_PRIMERA (1371595) » 289699700: T31/J6/X

Liga 289699700 Información oficial sobre el partido 289699700 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.35 (96118)

Villacintor CF Alineación oficial del equipo 'Villacintor CF' en el partido 1 - 6 PAPACHIRO TEAM Alineación oficial del equipo 'PAPACHIRO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villacintor CF Alineación oficial del equipo 'Villacintor CF' en el partido 2 - 1 PAPACHIRO TEAM Alineación oficial del equipo 'PAPACHIRO TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villacintor CF

Goles Goles

  • 100 Minuto 49 (Gol de falta): Al minut 49, Fernando Campanga va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Luis Javier Sánchez Gil no oblidarà el que li va passar durant el minut 27. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Villacintor va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fernando Campanga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolfo Cabanamoura de Villacintor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Adolfo Cabanamoura de Villacintor per doble groga al minut 34.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jorge Taviel de Villacintor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 66 de partit, quan un jugador de Villacintor, en Sergio Rivera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Villacintor Luis Javier Sánchez Gil va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ignacio Sanches va entrar en el seu lloc.

PAPACHIRO TEAM

Goles Goles

  • 105 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 5, Luis Gutiérrez de León va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Diogo Loxo, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 183 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7, un xut de Matías Magariños des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Giuseppe Salis la va rematar Diogo Loxo amb una magnífica volea que va fer pujar per a PAPACHIRO el 0 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Delfí Riol de PAPACHIRO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PAPACHIRO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Edmundo Otero Goyanes es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a PAPACHIRO l'avantatge per 1 - 6. Edmundo Otero Goyanes en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Jérémy Tamisier de PAPACHIRO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Mateo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Després de 22 minuts jugats, Matías Magariños es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Delfí Riol.
  • 095 Minuto 35 (Lesión): Miguel Núñez del Prado no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Emelino Serra.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Giuseppe Salis de PAPACHIRO va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Mateo va entrar en el seu lloc.