Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san juan del puerto (1437682) - Club Deportivo Castellon (1371389) » 289680715: T31/J6/IX

Liga 289680715 Información oficial sobre el partido 289680715 en Hattrick

18.09.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / IX.1744 (177239)

Vallecanix Alineación oficial del equipo 'Vallecanix' en el partido 4 - 2 Club Deportivo Castellon Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castellon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vallecanix Alineación oficial del equipo 'Vallecanix' en el partido 4 - 1 Club Deportivo Castellon Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castellon' en el partido
Tiene un resultado normal 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallecanix

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Artur Magalhães Gonçalves va pentinar un córner cap al segon pal que Jérôme Berthaud va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 78 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Agustín Choque. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vallecanix van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iu Bladé va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Fonz es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jérôme Berthaud va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Gianmaria Mattiolo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Isidoro Barzotto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Panos Peristeropoulos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Deportivo Castellon

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 38 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Akıner Atakol de Deportivo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Christoph Kanta va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Artur Magalhães Gonçalves es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Daniel Galarza va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Akıner Atakol de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Gargollo de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Akıner Atakol va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.