Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erreala1909 (778644) - Majerit (490521) » 289627632: T31/J7/IX

Liga 289627632 Información oficial sobre el partido 289627632 en Hattrick

25.09.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / IX.796 (61067)

Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido 1 - 2 Majerit Alineación oficial del equipo 'Majerit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Threepwood FC Alineación oficial del equipo 'Threepwood FC' en el partido 3 - 0 Majerit Alineación oficial del equipo 'Majerit' en el partido
Tiene mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Threepwood FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els seguidors del Threepwood van tornar a saltar d'alegria al minut 81. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Traianos Kastanis que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Timur Shubtsov de Threepwood va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Threepwood va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mathieu Solga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Mathieu Solga de Threepwood va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Timur Shubtsov no oblidarà el que li va passar durant el minut 56. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 85 minuts, en Traianos Kastanis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Edmund Stetter de Threepwood es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Majerit

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Majerit va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Juan Antonio Gumbao la va transformar en el 0 - 1.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Majerit. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Raúl Nievas va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Majerit va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Anselm Serarols, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Majerit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Jovellar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Nievas de Majerit la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Rafael Golar ocupà el lloc d'en Gürkan Berca al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Majerit quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Gürkan Berca no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Juan Antonio Gumbao va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.