Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crisis? Y que crisis... (434812) - Chérie Wines (801600) » 289603087: T31/J3/IX

Liga 289603087 Información oficial sobre el partido 289603087 en Hattrick

28.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.358 (60629)

Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 2 - 1 C.D. Arroyo Alineación oficial del equipo 'C.D. Arroyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Crisis? Y que crisis... Alineación oficial del equipo 'Crisis? Y que crisis...' en el partido 4 - 1 C.D. Arroyo Alineación oficial del equipo 'C.D. Arroyo' en el partido
Tiene mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crisis? Y que crisis...

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Corria el minut 39, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. crisis... s'avançava en el marcador després que en Julian Bauernhansl xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Magnus Sunnanberg de crisis... va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): crisis... va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fausto Festa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lesław Pawul.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Fausto Festa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de crisis... se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Steve Hermant es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Sinoe va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Danilo Cachupín de crisis... va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Pardo de crisis... amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Víctor Iguzquiza ocupà el lloc d'en Óscar Pardo al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de crisis... quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.D. Arroyo

Goles Goles

  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Adrián Vara rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Steve Hermant, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Álvaro Joli no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Steve Hermant.