Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

horreo (491796) - Mallorca314 (1455200) » 289546327: T31/J9/VIII

Liga 289546327 Información oficial sobre el partido 289546327 en Hattrick

09.10.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VIII.1392 (178935)

horreo Alineación oficial del equipo 'horreo' en el partido 1 - 1 F.C, Barcelona Alineación oficial del equipo 'F.C, Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
horreo Alineación oficial del equipo 'horreo' en el partido 2 - 1 F.C, Barcelona Alineación oficial del equipo 'F.C, Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

horreo

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de horreo. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ramón Caloia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): horreo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Emre Dilvin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pere Albó.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Caloia va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Pere Albó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de horreo Ghenadie Buruiană quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El horreo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tracy Kuykendall la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Arellano haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a horreo al minut 79.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a horreo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xavier Appert, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ghenadie Buruiană de horreo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Santiago Retana de horreo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Didzis Drīziņš no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ramón Caloia, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

F.C, Barcelona

Goles Goles

  • 170 Minuto 32 (Gol de falta): Mario Alberto Aguirre va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 32. 0 - 1 per a Guardiola.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Pere Boixaderas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guardiola va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Iturren que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zé Monteiro de Guardiola es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Zé Monteiro va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 16 de partit, quan un jugador de Guardiola, en Sören Ole Gietmann, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.