Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAD_HUECSA_FC (1459431) - Nomadusky F.C (1601623) » 289540800: T31/J13/VIII

Liga 289540800 Información oficial sobre el partido 289540800 en Hattrick

06.11.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VIII.1293 (178836)

Asturikos CF Alineación oficial del equipo 'Asturikos CF' en el partido 7 - 0 creativos AF Alineación oficial del equipo 'creativos AF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Asturikos CF Alineación oficial del equipo 'Asturikos CF' en el partido 7 - 0 creativos AF Alineación oficial del equipo 'creativos AF' en el partido
Tiene un resultado normal 7.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturikos CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Luis Abaroa de Asturikos aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Edo Steenman va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Miguel Arizmendi López va incrementar l'avantatge de Asturikos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Asturikos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Federico González Labarcena va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Asturikos al minut 68, que va llançar ajustat al pal en Andre Dumermuth. 5 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Asturikos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Andre Dumermuth va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Federico González Labarcena va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Luis Abaroa va entorpir al marcador d'en Edo Steenman per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Federico González Labarcena una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Leandro Pateiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Arizmendi López va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Federico González Labarcena gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leandro Pateiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edo Steenman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

creativos AF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àngel Casals de creativos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Merino de creativos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.