Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moratalaz Mormons (1586933) - Celtic Hospitalet (49086) » 289540769: T31/J6/VIII

Liga 289540769 Información oficial sobre el partido 289540769 en Hattrick

18.09.2010 15:15:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VIII.1293 (178836)

Badarrassa Alineación oficial del equipo 'Badarrassa' en el partido 1 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badarrassa Alineación oficial del equipo 'Badarrassa' en el partido 2 - 2 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,1 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badarrassa

Goles Goles

  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Badarrassa aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Per Karlsson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Per Karlsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Fabrice Massat hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Badarrassa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Braulio Arzeno ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maciej Smutek.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Braulio Arzeno ocupà el lloc d'en Levi Andreasson al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de Badarrassa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Martín Rivas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hospi, un peu providencial d'en Pablo Sáenz Malo va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Emmanuel Pereira, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hospi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amadeu Filomena de Hospi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Hospi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Simons Ubelis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stipan Folo al camp.