Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RE.SA.CA. (1338416) - LuisitoO F.C. (1589217) » 289524786: T31/J14/VIII

Liga 289524786 Información oficial sobre el partido 289524786 en Hattrick

13.11.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VIII.1007 (54808)

CafeJONS Alineación oficial del equipo 'CafeJONS' en el partido 3 - 1 domals fc Alineación oficial del equipo 'domals fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
CafeJONS Alineación oficial del equipo 'CafeJONS' en el partido 6 - 2 domals fc Alineación oficial del equipo 'domals fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CafeJONS

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CafeJONS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Fausto Andò que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 48 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): CafeJONS prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Aquiles Cadenillas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Diego Javier Valdano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a CafeJONS.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Urban Kennel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): CafeJONS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Joshua van Saenredam va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del domals. La jugada d'estratègia del CafeJONS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Giovanbattista Pini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jan Ślusarczyk, jugador de CafeJONS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 73. Bertín Segura, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

domals fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): domals agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Silviu Ilea amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Måns Colholt de domals, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Klaudiusz Dusik quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cesarino Zanellato, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Jonas Rosborg quasi marca en una jugada assajada de córner que Taurino Pumpido havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Klaudiusz Dusik de domals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.