Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drink Team C,F (778390) - Adurizleyenda (493183) » 289503515: T31/J2/VIII

Liga 289503515 Información oficial sobre el partido 289503515 en Hattrick

21.08.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VIII.628 (54429)

IMPERIUM. Alineación oficial del equipo 'IMPERIUM.' en el partido 3 - 0 Chiscon FC Alineación oficial del equipo 'Chiscon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
IMPERIUM. Alineación oficial del equipo 'IMPERIUM.' en el partido 5 - 1 Chiscon FC Alineación oficial del equipo 'Chiscon FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IMPERIUM.

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Asbjørn Egebjerg de IMPERIUM. aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Asbjørn Egebjerg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el IMPERIUM. va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Quim Llave aconseguint el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): IMPERIUM. va estar a punt de marcar quan Hansruedi Taini va fer una passada impressionant a Quim Llave, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hansruedi Taini de IMPERIUM. va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Quim Llave que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Quim Llave, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Henri Heyting de IMPERIUM. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): Wolfgang Frank estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Franz Gorden ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Chiscon FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Chiscon van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Francisco Macedonia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Konrad Kurkowiak va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 87 en Kurt Petery ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Calogero Bosisio el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.