Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fimi F.C. (1367274) - KATAKLAN C.F. (1419321) » 289501258: T31/J12/VIII

Liga 289501258 Información oficial sobre el partido 289501258 en Hattrick

30.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VIII.587 (54388)

Fimi F.C. Alineación oficial del equipo 'Fimi F.C.' en el partido 3 - 3 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fimi F.C. Alineación oficial del equipo 'Fimi F.C.' en el partido 2 - 3 KATAKLAN C.F. Alineación oficial del equipo 'KATAKLAN C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fimi F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fimi va ser Guillermo De la Cuadra.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Manuel Lafuente Manso de Zuñiga la va rematar Guillermo De la Cuadra amb una magnífica volea que va fer pujar per a Fimi el 2 - 1.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 62 gràcies a la jugada de Ignacio Macón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Sam Eriksson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kamilis Žemininkas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lakis Triantafillidis de Fimi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sam Eriksson va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

KATAKLAN C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Àlex Rubí va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 13.
  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Sebastian Blank va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Àlex Rubí que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Quentin Decroix, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Granados no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Davy van der Elst, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Sebastian Blank, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.