Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL BOTELLA C.F. (1577872) - O Vinteún (1434177) » 289466675: T31/J7/VII

Liga 289466675 Información oficial sobre el partido 289466675 en Hattrick

25.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VII.994 (39030)

REAL BOTELLA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL BOTELLA C.F.' en el partido 6 - 1 vistamar Alineación oficial del equipo 'vistamar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
REAL BOTELLA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL BOTELLA C.F.' en el partido 7 - 0 vistamar Alineación oficial del equipo 'vistamar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL BOTELLA C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lazar Komnenić de BOTELLA aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip BOTELLA va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Stan Eedema va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Žak Mikloša va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a BOTELLA i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 47 minuts de joc. Mentre en Jaakko Vepsä el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Jaakko Vepsä va incrementar l'avantatge de BOTELLA amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Žak Mikloša va pentinar un córner cap al segon pal que Benjamín Maestro Lista va rematar a gol completament sol, marcant així el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joan Cortazar al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Benjamín Maestro Lista va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Žak Mikloša de BOTELLA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lazar Komnenić.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Žak Mikloša es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

vistamar

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Jonny Gundersen de vistamar després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vistamar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gelu Drãgan va sortir per sobre el travesser.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 43 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pyry Paija amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Juan Gaona de vistamar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Elizur Pollak va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de vistamar estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.