Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCTOR (486505) - Going Soul (992467) » 289465484: T31/J1/VII

Liga 289465484 Información oficial sobre el partido 289465484 en Hattrick

14.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VII.973 (39009)

FCTOR Alineación oficial del equipo 'FCTOR' en el partido 0 - 2 HIJOS DE ESPAÑA Alineación oficial del equipo 'HIJOS DE ESPAÑA' en el partido
0 - 1 Jesús Codes (72')
0 - 2 Raúl García (79')
FCTOR Alineación oficial del equipo 'FCTOR' en el partido 0 - 2 HIJOS DE ESPAÑA Alineación oficial del equipo 'HIJOS DE ESPAÑA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FCTOR Alineación oficial del equipo 'FCTOR' en el partido 1 - 0 HIJOS DE ESPAÑA Alineación oficial del equipo 'HIJOS DE ESPAÑA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCTOR

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tuomas Hirviniemi va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Ayoze Cocho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip FCTOR Ben Linnet quasi marca al minut 75 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Carlos Morante l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Siep Craanen, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Atanas Kadreev, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Juan Antonio Solans no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

HIJOS DE ESPAÑA

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Jesús Codes va marcar al minut 72 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El porter de ESPAÑA va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raúl García va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ESPAÑA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aldán Castrelo do Val va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Rafael Presno de ESPAÑA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de ESPAÑA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Adrao Alustiza va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.