Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL BRADOW (121509) - Erlain. Fc (800842) » 289461095: T31/J9/VII

Liga 289461095 Información oficial sobre el partido 289461095 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.894 (38930)

animopatro Alineación oficial del equipo 'animopatro' en el partido 1 - 4 C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
animopatro Alineación oficial del equipo 'animopatro' en el partido 3 - 0 C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido
Tiene mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

animopatro

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Julián Ventura Román trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Alfajor va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Jordi Sorlí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El animopatro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pantelija Bojović la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 81 minuts, en Juli Valle no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Ventura Román de animopatro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.F. Camino Viejo

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Camino va ser finalitzada des de l'esquerra per Nick Eschner al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Camino. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Andrea Belcredi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nick Eschner, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Camino per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gonzalo Núñez de Lara. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Roméo Geraerts, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a animopatro, però Alfonso Silvera no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Beorn Verbon de Camino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonzalo Barandiarán va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Elnathan Sadeh.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Gonzalo Barandiarán no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gonzalo Núñez de Lara. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.