Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

onubense (1595666) - Mentreri CF (1367930) » 289459356: T31/J9/VII

Liga 289459356 Información oficial sobre el partido 289459356 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.863 (38899)

Bolañego C.F. Alineación oficial del equipo 'Bolañego C.F.' en el partido 1 - 1 faiunsoldecarallo Alineación oficial del equipo 'faiunsoldecarallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bolañego C.F. Alineación oficial del equipo 'Bolañego C.F.' en el partido 2 - 0 faiunsoldecarallo Alineación oficial del equipo 'faiunsoldecarallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bolañego C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 del partit, el jugador Rooland Pulver de Bolañego va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Vedel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Rooland Pulver quasi marca en una jugada assajada de córner que Alai Ezenarro havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfeo Cota! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Laurín Serrano Crespo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bolañego se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alai Ezenarro de Bolañego va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Héctor Julio Chaparro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

faiunsoldecarallo

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 36, Acorán Pérez va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Randy Greenwood, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): faiunsoldecarallo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Dan Jeslund des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de faiunsoldecarallo, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Randy Greenwood va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El faiunsoldecarallo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Reinaldo Presunto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reinaldo Presunto de faiunsoldecarallo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Gábor Hamvas es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 55 (Tirita): Al minut 55, Adrijan Drekonja de faiunsoldecarallo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Dan Jeslund de faiunsoldecarallo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jean-Charles Ladrière va prendre el seu rol al minut 80.