Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA RECOMPENSA DEL TREBALL (435334) - Fc Clavero (1419739) » 289385766: T31/J7/VI

Liga 289385766 Información oficial sobre el partido 289385766 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VI.573 (14891)

LA RECOMPENSA DEL TREBALL Alineación oficial del equipo 'LA RECOMPENSA DEL TREBALL' en el partido 2 - 0 Antequera f.c. Alineación oficial del equipo 'Antequera f.c.' en el partido
Dominik Kovac (77') 1 - 0
Dominik Kovac (82') 2 - 0
LA RECOMPENSA DEL TREBALL Alineación oficial del equipo 'LA RECOMPENSA DEL TREBALL' en el partido 2 - 0 Antequera f.c. Alineación oficial del equipo 'Antequera f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LA RECOMPENSA DEL TREBALL Alineación oficial del equipo 'LA RECOMPENSA DEL TREBALL' en el partido 5 - 1 Antequera f.c. Alineación oficial del equipo 'Antequera f.c.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA RECOMPENSA DEL TREBALL

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Dominik Kovac de RECOMPENSA, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Dominik Kovac de RECOMPENSA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): RECOMPENSA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Diego Naldi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Pérez del Castillo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Pérez del Castillo de RECOMPENSA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Narcís González, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Antequera f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Tom Asbjørn va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Narcís González, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Antequera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Norbert de Ron, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Antequera va estar a punt de marcar quan Nicolai Bartram va fer una passada impressionant a Manuel del Naranjo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Kevin Watson de Antequera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Efisio De Fazio estava fent un bon partit.