Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dragons air (1591605) - Borocity (772311) » 289358476: T31/J3/VI

Liga 289358476 Información oficial sobre el partido 289358476 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.86 (14404)

Machacadores FC Alineación oficial del equipo 'Machacadores FC' en el partido 3 - 0 piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido
Carlo Preziuso (5') 1 - 0
Carlo Preziuso (36') 2 - 0
Mario Cid (72') 3 - 0
Machacadores FC Alineación oficial del equipo 'Machacadores FC' en el partido 3 - 0 piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Machacadores FC Alineación oficial del equipo 'Machacadores FC' en el partido 1 - 1 piedrafita f.C Alineación oficial del equipo 'piedrafita f.C' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,0 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machacadores FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Cid va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carlo Preziuso, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Machacadores va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlo Preziuso, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Mario Cid va augmentar la diferència de Machacadores a 3 - 0 des del punt de penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Cid de Machacadores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guido Leibundgut de Machacadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Mihael Ivon de Machacadores va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Mar Díaz va entrar en el seu lloc.

piedrafita f.C

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de piedrafita la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tom Blomstedt quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Tom Blomstedt quasi aconsegueix empatar per piedrafita al minut 27, però Felipe Sidro Herrera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Vilgot Zetterberg va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Felipe Sidro Herrera.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Norberto Wuillemin va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de piedrafita va anar a parar a la dreta de l'atac on en Teo Lifby, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Tom Blomstedt es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Hermenegildo Sevil.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Ignacio Unzaga no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Emili Pous.