Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beach-club (1433557) - R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) » 289353762: T31/J2/VI

Liga 289353762 Información oficial sobre el partido 289353762 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VI.2 (14320)

Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 9 - 0 C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 9 - 0 C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido
Tiene un resultado normal 9.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beach-club

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Beach-club s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Herman Tołłoczko per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Beach-club va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristoph Leineweber progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Beach-club pel centre va donar un gran resultat: el gol de Janne Ylisippola va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joseph Gussner va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Beach-club va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Tapia Cabezón des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stanislav Korenčík, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Alejandro Tapia Cabezón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dragiša Eraković, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a Beach-club.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dragiša Eraković es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 9 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 217 Minuto 76 (Ocasión evento especial cansancio): En Pere Grassot treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 76 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Deogracias Pampillo de Beach-club gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dwight Noctor de Beach-club va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frans Juen de Beach-club amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Tapia Cabezón.

C.F. Juventus

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Pere Grassot va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Bautista Abanos no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Josep Maria Gendre.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): Pere Grassot semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.