Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aguero's team (776979) - Dardos (314160) » 289348789: T31/J4/V

Liga 289348789 Información oficial sobre el partido 289348789 en Hattrick

04.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / V.169 (5682)

aguero's team Alineación oficial del equipo 'aguero's team' en el partido 1 - 0 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Raúl Gordoncillo (67') 1 - 0
aguero's team Alineación oficial del equipo 'aguero's team' en el partido 1 - 0 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aguero's team Alineación oficial del equipo 'aguero's team' en el partido 1 - 1 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aguero's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): agueros va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 67 Raúl Gordoncillo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): agueros van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 29 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Hernán Pascagaza no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): agueros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Raúl Gordoncillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): agueros va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Evans Evans va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Gordoncillo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): agueros van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 58, però el xut de Evans Evans des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Barni Señorans? Un error clamorós seu va donar a Benjamin Signer una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Mena de agueros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dardos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Jean-Jacques Lamour de Dardos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Jean-Jacques Lamour que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Dardos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Topete va desviar el xut final de Jean-Jacques Lamour després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Víctor Alzate va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 57, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Topete va aconseguir desviar el seu xut a córner.