Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Clube de Alvalade (435212) - Escaladores (435587) » 289343815: T31/J5/V

Liga 289343815 Información oficial sobre el partido 289343815 en Hattrick

11.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / V.80 (5593)

CF becepal Alineación oficial del equipo 'CF becepal' en el partido 1 - 0 Escaladores Alineación oficial del equipo 'Escaladores' en el partido
Osorio Armago (39') 1 - 0
CF becepal Alineación oficial del equipo 'CF becepal' en el partido 1 - 0 Escaladores Alineación oficial del equipo 'Escaladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF becepal Alineación oficial del equipo 'CF becepal' en el partido 2 - 0 Escaladores Alineación oficial del equipo 'Escaladores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF becepal

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a becepal va ser Osorio Armago.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Balázs Kós arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escaladores. La jugada d'estratègia del becepal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Otto Bernsteiner va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gábor Pálfi de becepal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Juan Sola de becepal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Osorio Armago, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Escaladores

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kornelius Kostka va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Escaladores van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 60, però el xut de Marc Etterlin des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Antti Mielonen va sortir coix del terreny de joc, substituït per Cristian Arroyo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Manuel Ubaldez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Escaladores es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Beneharo Giraldell, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.