Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chumachos fc (1419370) - the serial killers (1370394) » 289343798: T31/J2/V

Liga 289343798 Información oficial sobre el partido 289343798 en Hattrick

21.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / V.80 (5593)

Luz de Eärendil Alineación oficial del equipo 'Luz de Eärendil' en el partido 2 - 2 the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido
0 - 1 Santiago Álvarez (30')
Coos Riemslag (32') 1 - 1
Topi Patrakka (66') 2 - 1
2 - 2 Joaquín Oro (86')
Luz de Eärendil Alineación oficial del equipo 'Luz de Eärendil' en el partido 2 - 2 the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luz de Eärendil Alineación oficial del equipo 'Luz de Eärendil' en el partido 1 - 1 the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,7 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luz de Eärendil

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Passat el minut 32 de joc, Coos Riemslag facilitava les coses al Eärendil amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Topi Patrakka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xavier Fréchette! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eärendil va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gait-Jan van Eendenburg, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Coos Riemslag, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Richard Wüstling va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eärendil se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Enrique Laguyas de Eärendil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Rasmus Grønhøj semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

the serial killers

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Santiago Álvarez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador visitant Joaquín Oro va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 86 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Sebas Tarradas va xutar magistralment una falta al minut 38 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Víctor Ternero quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Raúl Rodríguez de Killers va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sören Thorstensson va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Guillermo Iturregui tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.