Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Povet (492829) - Polgas Coin (1414150) » 289337762: T31/J1/IV

Liga 289337762 Información oficial sobre el partido 289337762 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IV.36 (3459)

flequi Alineación oficial del equipo 'flequi' en el partido 3 - 1 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Juan Francisco Bertran (3') 1 - 0
1 - 1 Evencio Camiño (8')
Micha Gilliand (39') 2 - 1
Pyry-Pekka Stenudd (71') 3 - 1
flequi Alineación oficial del equipo 'flequi' en el partido 3 - 1 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flequi Alineación oficial del equipo 'flequi' en el partido 0 - 1 Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flequi

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El porter de flequi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Francisco Bertran va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Micha Gilliand va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de flequi i marcant el 2 - 1.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Pyry-Pekka Stenudd va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Ko van Kempen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de flequi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Addy Winkler de flequi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Thierry Nielen va prendre el seu rol al minut 14.

Polgas Coin

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gilbert Rivera va treure un córner llarg cap al segon pal que en Evencio Camiño, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Nikolay Minitsev, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 235 Minuto 4 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Víctor Ruiz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Francisco Chaparro va estar a punt de posar per davant a Polgas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gavin Wolak va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Evencio Camiño va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gavin Wolak.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Juho Salmelainen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.