Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lugopol (314900) - VNZLA (802015) » 289337520: T31/J14/IV

Liga 289337520 Información oficial sobre el partido 289337520 en Hattrick

13.11.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / IV.31 (3454)

CeciToni Alineación oficial del equipo 'CeciToni' en el partido 4 - 1 monster_of_the_id Alineación oficial del equipo 'monster_of_the_id' en el partido
0 - 1 Damián Ibañez Aedo (33')
Narciso Domínguez (49') 1 - 1
Gabriel Alemany (50') 2 - 1
Pablo Cortecedo (77') 3 - 1
Narciso Domínguez (86') 4 - 1
CeciToni Alineación oficial del equipo 'CeciToni' en el partido 4 - 1 monster_of_the_id Alineación oficial del equipo 'monster_of_the_id' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CeciToni Alineación oficial del equipo 'CeciToni' en el partido 4 - 0 monster_of_the_id Alineación oficial del equipo 'monster_of_the_id' en el partido
Tiene un resultado normal 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CeciToni

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CeciToni s'esgargamellaven dempeus per esperonar Narciso Domínguez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 49 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Passats 50 minuts, Gabriel Alemany, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. CeciToni es posava per davant!
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CeciToni va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Cortecedo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Narciso Domínguez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a CeciToni.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Oscar Fraxanet, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Eloy Zaldo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Alemany de CeciToni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

monster_of_the_id

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Damián Ibañez Aedo va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 0 - 1 per a monster_of_the_id.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 29 minuts, el monster_of_the_id va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús Roxas Sotolongo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Damián Ibañez Aedo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.