Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amancio F.C (1436861) - Tropikal Fruit (121094) » 289336886: T31/J10/IV

Liga 289336886 Información oficial sobre el partido 289336886 en Hattrick

16.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / IV.20 (3443)

Amancio F.C Alineación oficial del equipo 'Amancio F.C' en el partido 0 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
0 - 1 Bartomeu Padrosa (17')
0 - 2 Norbert Corominas (29')
Amancio F.C Alineación oficial del equipo 'Amancio F.C' en el partido 0 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amancio F.C Alineación oficial del equipo 'Amancio F.C' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amancio F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Albert Robles Acuña de Amancio va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Arturo Bossini va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan Miloslav Zamutovský des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Amancio va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Miloslav Zamutovský va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Robles Acuña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): El porter de Tropikal va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bartomeu Padrosa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ernst Prechtl va anar directament als peus de Norbert Corominas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Tropikal van sortir al contraatac al minut 6, però Ernst Prechtl va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Norbert Corominas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tropikal va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de Tropikal, en Gaspar Vallespí, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): En José Cara va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.