Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

regiones cf (798260) - Missdirecteam (123357) » 289335740: T31/J3/III

Liga 289335740 Información oficial sobre el partido 289335740 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / III.16 (3423)

Bixos Alineación oficial del equipo 'Bixos' en el partido 3 - 2 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Miguel Villa (61') 1 - 0
Sandoa Merchán (64') 2 - 0
2 - 1 Misael Tílger (73')
Laurent Friezner (83') 3 - 1
3 - 2 Misael Tílger (87')
Bixos Alineación oficial del equipo 'Bixos' en el partido 3 - 2 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bixos Alineación oficial del equipo 'Bixos' en el partido 2 - 0 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bixos

Goles Goles

  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de Bixos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sandoa Merchán augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Laurent Friezner de Bixos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Miguel Villa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kasper Haufa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Shaked Markovich.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hernan Castellano de Bixos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Bixos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kasper Haufa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Laurent Friezner al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Emanuel Gisiger va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Missdirecteam

Goles Goles

  • 109 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en David Orense se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Miguel Villa que va anotar el 1 - 0 per a Bixos sense cap impediment.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats de Missdirecteam van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Misael Tílger va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Missdirecteam van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 87 quan Misael Tílger sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Missdirecteam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paco Real, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paco Real ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Suárez de Missdirecteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Francisco Suárez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.