Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capità 87 (440786) - Vagianal Team (485820) » 289335476: T31/J7/III

Liga 289335476 Información oficial sobre el partido 289335476 en Hattrick

25.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / III.11 (3418)

F.C. La comarca Alineación oficial del equipo 'F.C. La comarca' en el partido 3 - 1 neno Alineación oficial del equipo 'neno' en el partido
Claudio Garibaldi (40') 1 - 0
David Blanch (41') 2 - 0
2 - 1 Emanuel Warmi?ski (43')
David Blanch (89') 3 - 1
F.C. La comarca Alineación oficial del equipo 'F.C. La comarca' en el partido 3 - 1 neno Alineación oficial del equipo 'neno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. La comarca Alineación oficial del equipo 'F.C. La comarca' en el partido 2 - 0 neno Alineación oficial del equipo 'neno' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La comarca

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): comarca va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Claudio Garibaldi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En David Blanch va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En David Blanch sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yarko Rijsbergen de comarca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Tonči Golik de comarca es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): André Ribeiro estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

neno

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del neno va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Emanuel Warmiński, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emanuel Warmiński va ridiculitzar a en Arild Sandal amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de neno va anar a parar a la dreta de l'atac on en Urko Prats, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Emanuel Warmiński, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.