Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GranJosini (799190) - Los Chuzos FC (774367) » 284098414: T30/R8

Copa 284098414 Información oficial sobre el partido 284098414 en Hattrick

09.06.2010 12:00:00
Copa: Temporada 30 / Ronda 8

GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 2 - 0 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 4 - 0 Los Chuzos FC Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GranJosini

Goles Goles

  • 124 Minuto 60 (Gol de penalti): Corria el minut 60, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. GranJosini s'avançava en el marcador després que en Lionel Bourguet xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Daaniel Moorits va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Lionel Bourguet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GranJosini se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de GranJosini a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Niels-Jan IJzendoorn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Niels-Jan IJzendoorn arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Sven Henriksson gairebé va marcar per a GranJosini des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Los Chuzos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 5 minuts de joc, Laurín Iriberri semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Frederic Miró va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adolfo Bal de Chuzos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Daniel Capanema va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Rafael Mayorga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eric Alban.