Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Elm Serpientes (493130) - Borete F.C. (436849) » 273779808: T30/J13/X

Liga 273779808 Información oficial sobre el partido 273779808 en Hattrick

17.07.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.2240 (170567)

Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 3 - 0 FC Kiko'o Alineación oficial del equipo 'FC Kiko'o' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sant Elm Serpientes Alineación oficial del equipo 'Sant Elm Serpientes' en el partido 4 - 0 FC Kiko'o Alineación oficial del equipo 'FC Kiko'o' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Elm Serpientes

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Serpientes s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Alano Mouzinho de Albuquerque per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Serpientes va aconseguir el 2 - 0 quan Alano Mouzinho de Albuquerque va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jordi van der Wetering és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alano Mouzinho de Albuquerque perquè aconseguís el 3 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Serpientes va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Jordi van der Wetering va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anđelko Obradović va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Rubén Fernán-Gil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Florică Zob va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Serpientes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arnoldo Gálvez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Nicolás Vega de Serpientes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nicolás Vega va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

FC Kiko'o

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Javier Martínez quasi redueix la diferència al marcador al minut 56, però una gran estirada d'en Alfred Florczuk va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Urquioja de Kikoo es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones