Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poldois (490690) - Málaga C. F. (1589826) » 273752488: T30/J1/X

Liga 273752488 Información oficial sobre el partido 273752488 en Hattrick

24.04.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / X.1753 (167008)

aagg the return Alineación oficial del equipo 'aagg the return' en el partido 5 - 1 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
aagg the return Alineación oficial del equipo 'aagg the return' en el partido 6 - 0 Málaga C. F. Alineación oficial del equipo 'Málaga C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aagg the return

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a return va ser Erik Donawell.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Max Heymans va augmentar l'avantatge de return a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Francisco Gastañaduy va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan return va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pol Naudó des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Toine Veenstra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a return.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Max Heymans gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Silvio Bretoña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Gilberto Valcarcel gairebé va marcar per a return des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El return ho intentava per la dreta per mitjà de Erik Donawell, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Max Heymans una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Silvio Bretoña va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Naudó de return es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Adam Noworyta, jugador de return, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. Toine Veenstra, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de return, en Andreas Buge, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Málaga C. F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Xavier López va acabar en una passada genial cap al jugador de Málaga Jesús Unzalu, que va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Gastañaduy va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Refael Shpringer completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ermegildo Celayarán de Málaga es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Málaga puguin veure en Antonio Sánchez jugant de nou; ja que al minut 80 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Policarpo Cebreiro el va substituir sense tenir temps d'escalfar.