Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ies torre del palau f.c. (309037) - Lionel Messi (801682) » 273726170: T30/J1/X

Liga 273726170 Información oficial sobre el partido 273726170 en Hattrick

24.04.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / X.1283 (166538)

mayor unted Alineación oficial del equipo 'mayor unted' en el partido 0 - 6 FRENEN-BAXE F.C Alineación oficial del equipo 'FRENEN-BAXE F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
mayor unted Alineación oficial del equipo 'mayor unted' en el partido 0 - 9 FRENEN-BAXE F.C Alineación oficial del equipo 'FRENEN-BAXE F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mayor unted

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): mayor va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Joseba Ansolabehere no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 2 de partit, quan un jugador de mayor, en Guillén Caranza, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Óscar Blanco es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Carra.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Josué Ferrer de mayor va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ordoño Curtis va entrar en el seu lloc.

FRENEN-BAXE F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Carlos Mejías Ruiz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): José Manuel Mazcuñán de FRENEN-BAXE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, el FRENEN-BAXE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Faustino Navarro Gil, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Pablo Pastor Leiva va augmentar l'avantatge de FRENEN-BAXE a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a FRENEN-BAXE l'avantatge per 0 - 5. Sandro Arcos en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pablo Pastor Leiva va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): José Manuel Mazcuñán de FRENEN-BAXE va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Sandro Arcos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Pablo Pastor Leiva va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Zaqueo Cabeiro va estar atent i va desviar la pilota a córner.