Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Alacandros F.C. (991020) - A.E.M Reloaded (993499) » 273503210: T30/J11/VIII

Liga 273503210 Información oficial sobre el partido 273503210 en Hattrick

03.07.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VIII.1397 (178940)

sevicars Alineación oficial del equipo 'sevicars' en el partido 3 - 3 A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sevicars Alineación oficial del equipo 'sevicars' en el partido 1 - 2 A.E.M Catalunya Lliure Alineación oficial del equipo 'A.E.M Catalunya Lliure' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sevicars

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Passat el minut 53 de joc, Placido Guglielmi facilitava les coses al sevicars amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador Sante Fragale de sevicars, després de 58 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hessel Rook va anar directament als peus de Lojze Vižintin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): sevicars va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mick Beldal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Belisário Portugal.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Lojze Vižintin quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Placido Guglielmi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Mick Beldal va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El sevicars ho intentava per la dreta per mitjà de Misja Wiegmann, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Placido Guglielmi de sevicars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A.E.M Catalunya Lliure

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Giorgio Sina entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al A.E.M, un peu providencial d'en Hadad El-Ameen va situar el 0-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Marius Gosweiler va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 59.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Markku Sotku que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Gian Luigi Lanzi de A.E.M, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Gian Luigi Lanzi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hadad El-Ameen.