Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE CS (1597857) - Escuerzos Team (1431916) » 273497399: T30/J14/VIII

Liga 273497399 Información oficial sobre el partido 273497399 en Hattrick

24.07.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VIII.1293 (178836)

.CACHORRILLOS F.C. Alineación oficial del equipo '.CACHORRILLOS F.C.' en el partido 4 - 3 Sombra Gris Alineación oficial del equipo 'Sombra Gris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
.CACHORRILLOS F.C. Alineación oficial del equipo '.CACHORRILLOS F.C.' en el partido 4 - 2 Sombra Gris Alineación oficial del equipo 'Sombra Gris' en el partido
Tiene un resultado normal 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

.CACHORRILLOS F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Jukka Mattilainen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del .CACHORRILLOS contenien la respiració mentre en Bernd Kischko s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 els aficionats van embogir quan en Anders Bay va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de .CACHORRILLOS.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Corria el minut 66 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Miguel Angel Otolla, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Eelke Eberhard es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manuel Aldehuela haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a .CACHORRILLOS al minut 64.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11 en Herman Brown va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernd Kischko de .CACHORRILLOS es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 68 de partit, quan un jugador de .CACHORRILLOS, en Miguel Angel Otolla, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Sombra Gris

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Edip Ecetan va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Zbigniew Matuszkiewicz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Ralph Mortensen, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Constantino Mântua, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ralph Mortensen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Yener Çevikel hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Cédric Rollet havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Zbigniew Matuszkiewicz ocupà el lloc d'en José Carlos Carmona al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de Sombra quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 47 (Lesión leve): Sombra va fer una substitució al minut 47. Edip Ecetan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Hortênsio Leandro.