Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Rovers FC (434927) - CE CS (1597857) » 273497366: T30/J5/VIII

Liga 273497366 Información oficial sobre el partido 273497366 en Hattrick

22.05.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VIII.1293 (178836)

los bezas Alineación oficial del equipo 'los bezas' en el partido 3 - 5 .CACHORRILLOS F.C. Alineación oficial del equipo '.CACHORRILLOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
los bezas Alineación oficial del equipo 'los bezas' en el partido 0 - 6 .CACHORRILLOS F.C. Alineación oficial del equipo '.CACHORRILLOS F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los bezas

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José María Pellón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, bezas es posava per davant 1 a 0.
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Axel Baquero va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del bezas, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): bezas va augmentar la diferència quan José María Santisteban no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): José María Santisteban de bezas va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

.CACHORRILLOS F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 40 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Corneel Langeraert de .CACHORRILLOS va reduir diferències a 2 - 1.
  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Cristiano Granja va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el .CACHORRILLOS va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 43.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 44 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Roberto Ricardo Tesorieri de .CACHORRILLOS marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Corneel Langeraert que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a .CACHORRILLOS.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del .CACHORRILLOS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cristiano Granja va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Latif Alayontlu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francisco Martínez Blanco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eelke Eberhard sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Herman Brown després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Latif Alayontlu va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del bezas. La jugada d'estratègia del .CACHORRILLOS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Martínez Blanco va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.