Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Zuabes (1598472) - Sancti Petri United (1372077) » 273482193: T30/J6/VIII

Liga 273482193 Información oficial sobre el partido 273482193 en Hattrick

29.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VIII.1022 (54823)

barbanetto team Alineación oficial del equipo 'barbanetto team' en el partido 4 - 2 Aranda Moncayo Alineación oficial del equipo 'Aranda Moncayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
barbanetto team Alineación oficial del equipo 'barbanetto team' en el partido 1 - 4 Aranda Moncayo Alineación oficial del equipo 'Aranda Moncayo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barbanetto team

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Als 36 minuts, una gran jugada per l'esquerra de barbanetto va acabar amb la pilota als peus de Antonio Gerardo Briatico Vangosa que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Benjamin Bucamp va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. barbanetto empatava el partit, 2 a 2, al minut 62.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Ludwik Szkółka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. barbanetto es posava per davant!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos Bursuk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a barbanetto.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4, Joseba Calvís quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Francisco Jesús Inchaustegui arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Bursuk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Przemysław Szydło probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ivo Mazour.

Aranda Moncayo

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): En David Cifuentes va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 2. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luis Miro va augmentar l'avantatge de Moncayo a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Christophe Corbet, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Christophe Corbet va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Koo Dong Chi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Castroverde va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Christophe Corbet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Moncayo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Jorge Davoli va estar a punt de posar per davant a Moncayo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Castroverde va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Moncayo, en Jorge Davoli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rubén García de Camargo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.