Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMadridfc (436857) - Tartessos CF (1369462) » 273453517: T30/J5/VIII

Liga 273453517 Información oficial sobre el partido 273453517 en Hattrick

22.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VIII.510 (54311)

gaubeleak Alineación oficial del equipo 'gaubeleak' en el partido 4 - 1 Hispania Balompié Alineación oficial del equipo 'Hispania Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gaubeleak Alineación oficial del equipo 'gaubeleak' en el partido 2 - 0 Hispania Balompié Alineación oficial del equipo 'Hispania Balompié' en el partido
Tiene suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gaubeleak

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del gaubeleak contenien la respiració mentre en Kepa Barrero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): gaubeleak va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 43 Sasha D'Ambrosi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, el gaubeleak va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Omar Hurtado, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Kornél Orth va incrementar l'avantatge de gaubeleak amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Omar Hurtado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): gaubeleak va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Kornél Orth va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): gaubeleak va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kornél Orth va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Ayala.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Rysiek Drawski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Roberto Albero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Manuel Ayala va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Hispania Balompié

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Hispania sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Valter da Costa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Hispania, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de José Antonio Escriva va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Modesto Ibañez Aedo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Ayala.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 37 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ernesto Rubio Envite, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.