Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Bellavista Meliana (1338293) - Pintapiedra F.C. (1369442) » 273440467: T30/J5/VIII

Liga 273440467 Información oficial sobre el partido 273440467 en Hattrick

22.05.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VIII.277 (54078)

Bilbo-talde Alineación oficial del equipo 'Bilbo-talde' en el partido 3 - 0 Pintapiedra F.C. Alineación oficial del equipo 'Pintapiedra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bilbo-talde Alineación oficial del equipo 'Bilbo-talde' en el partido 5 - 0 Pintapiedra F.C. Alineación oficial del equipo 'Pintapiedra F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bilbo-talde

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Bilbo-talde va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Per Johansson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Rui Pedro Vieira va augmentar la diferència de Bilbo-talde a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Cuerla es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bilbo-talde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Pablo Cuerla va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Saro Roveda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bilbo-talde se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raül Abadia de Bilbo-talde va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Saro Roveda gairebé va marcar per a Bilbo-talde des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Axel Alves.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rui Pedro Vieira de Bilbo-talde amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Johansson de Bilbo-talde es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Gaudenz Rickers de Bilbo-talde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Žygimantas Janutaitis ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Pintapiedra F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Osabaritz Osa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lasse Raun no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Pintapiedra es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Stig Thordal no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stephan Popper al camp.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Pintapiedra Francés Laín Entralgo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gaweł Bodziony va entrar en el seu lloc.