Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Moby dick (1437977) - GilAng FC (441316) » 273424488: T30/J14/VII

Liga 273424488 Información oficial sobre el partido 273424488 en Hattrick

24.07.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VII.1015 (39051)

Els Moby dick Alineación oficial del equipo 'Els Moby dick' en el partido 2 - 1 Recreativo de Elche Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Elche' en el partido
Pawe? Wieczerzak (44') 1 - 0
Ulf Tjäderfeldt (44') 2 - 0
2 - 1 Thierry Malicet (50')
Els Moby dick Alineación oficial del equipo 'Els Moby dick' en el partido 2 - 1 Recreativo de Elche Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Elche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els Moby dick Alineación oficial del equipo 'Els Moby dick' en el partido 2 - 1 Recreativo de Elche Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Elche' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Moby dick

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Moby va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Paweł Wieczerzak, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ulf Tjäderfeldt, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Moby.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Moby van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Álvarez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gennady Mozhaev de Moby va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Sapena de Moby es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Alfonso Sapena de Moby es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Recreativo de Elche

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aldo Mascellani va treure un córner llarg cap al segon pal que en Thierry Malicet, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Recreativo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nicolás Cascante haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Recreativo al minut 82.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Recreativo va estar a punt d'empatar al 84 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Emil Gherghe que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): En Gert-Jan Breteler ocupà el lloc d'en Manuel Bruna al 3 minuts, dos minuts després que el jugador de Recreativo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Recreativo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jörn Künzler no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sakarias Andersson al camp.