Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XDestructors (315563) - Patatilla FC (995271) » 273414587: T30/J5/VII

Liga 273414587 Información oficial sobre el partido 273414587 en Hattrick

22.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 5 / VII.839 (38875)

U.D. Cepedana Alineación oficial del equipo 'U.D. Cepedana' en el partido 2 - 0 Inter Frenagol Alineación oficial del equipo 'Inter Frenagol' en el partido
Francisco Urtarte (58') 1 - 0
Luka Runck (87') 2 - 0
U.D. Cepedana Alineación oficial del equipo 'U.D. Cepedana' en el partido 2 - 0 Inter Frenagol Alineación oficial del equipo 'Inter Frenagol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Cepedana Alineación oficial del equipo 'U.D. Cepedana' en el partido 4 - 0 Inter Frenagol Alineación oficial del equipo 'Inter Frenagol' en el partido
Tiene mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Cepedana

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Francisco Urtarte va donar a Cepedana un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Luka Runck va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Cepedana va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Carmine Abrescia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Cepedana ho intentava per la dreta per mitjà de Jędrzej Stalenczyk, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Silvio Manchia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Thomas Bonnet va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luka Runck.

Inter Frenagol

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Pol Sotomayor va estar a punt de posar per davant a Frenagol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ernesto Gómez va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Pol Sotomayor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Livio Dalla Palma ocupà el lloc d'en Magne Haugen al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de Frenagol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Pransiškus Nislaitis va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Frenagol es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.