Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kititines (1598278) - Fortpienc F.C. (773552) » 273389962: T30/J6/VII

Liga 273389962 Información oficial sobre el partido 273389962 en Hattrick

29.05.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / VII.399 (38435)

Kititines Alineación oficial del equipo 'Kititines' en el partido 3 - 0 Santbo Alineación oficial del equipo 'Santbo' en el partido
Julio Víctor Mancilla (25') 1 - 0
Joel Williamson (35') 2 - 0
Julio Víctor Mancilla (56') 3 - 0
Kititines Alineación oficial del equipo 'Kititines' en el partido 3 - 0 Santbo Alineación oficial del equipo 'Santbo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Kititines Alineación oficial del equipo 'Kititines' en el partido 7 - 0 Santbo Alineación oficial del equipo 'Santbo' en el partido
Es un cenizo 6.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kititines

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Julio Víctor Mancilla va donar a Kititines un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joel Williamson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Kititines.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kititines va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julio Víctor Mancilla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Joel Williamson del Kititines ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Per Jansson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joel Williamson de Kititines va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Gerardo Hera, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Vinman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Santbo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Santbo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dinand de Wind va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piotr Kaliszuk de Santbo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roel van Vuuren de Santbo es va guanyar la targeta groga merescudament.