Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mario2014 (775418) - los lobos colorados (438331) » 273385423: T30/J7/VII

Liga 273385423 Información oficial sobre el partido 273385423 en Hattrick

05.06.2010 15:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / VII.318 (38354)

The Toro's Team Alineación oficial del equipo 'The Toro's Team' en el partido 0 - 6 los lobos colorados Alineación oficial del equipo 'los lobos colorados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
The Toro's Team Alineación oficial del equipo 'The Toro's Team' en el partido 0 - 8 los lobos colorados Alineación oficial del equipo 'los lobos colorados' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Toro's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Toros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tim Kessels va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandre Guého de Toros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleksi Hyötyläinen de Toros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los lobos colorados

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Toros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Iago Gayán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del colorados es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 12.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 18, colorados va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dariusz Bosy.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Luis Blanco va augmentar l'avantatge de colorados a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): colorados va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Pēteris Veršinskis va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Dariusz Bosy va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 0 - 5 per a colorados.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, colorados va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Orencio Quintá, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Dariusz Bosy, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Toros. La jugada d'estratègia del colorados per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Hajo Furmans va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): colorados quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hajo Furmans va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Ambrus Gér de colorados va abandonar el terreny de joc després de 16 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pēteris Veršinskis va entrar en el seu lloc.