Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CITY BADIA DEL VALLÉS (490334) - Maccabi dalebantar (124760) » 273294360: T30/J4/IV

Liga 273294360 Información oficial sobre el partido 273294360 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / IV.36 (3459)

Manager United Alineación oficial del equipo 'Manager United' en el partido 2 - 0 Maccabi dalebantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi dalebantar' en el partido
Magí Briansó (21') 1 - 0
Magí Briansó (86') 2 - 0
Manager United Alineación oficial del equipo 'Manager United' en el partido 2 - 0 Maccabi dalebantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi dalebantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Manager United Alineación oficial del equipo 'Manager United' en el partido 4 - 0 Maccabi dalebantar Alineación oficial del equipo 'Maccabi dalebantar' en el partido
Tiene mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manager United

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Manager va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Magí Briansó va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Manager va aconseguir el 2 - 0 quan Magí Briansó va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Xilberte Acea hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Felipe Moreno havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Magí Briansó gairebé va marcar per a Manager des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Fede Évora de Manager gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Riko Mathe de Manager va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Kristian Hesselbjerg de Manager hagués d'abandonar el terreny de joc. Aivars Kociņš va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Fede Évora de Manager es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Maccabi dalebantar

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de dalebantar van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rüdiger Weschnitz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Andrea Tafani va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Amilibia de dalebantar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.